Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Within Temptation Turkiye

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

The Big Bang Theory

2 posters
YazarMesaj
Porcelain Heart
Admin
Porcelain Heart

Erkek Mesaj Sayısı : 361

The Big Bang Theory Empty
MesajKonu: The Big Bang Theory   The Big Bang Theory EmptyÇarş. Eyl. 24, 2008 11:15 am

The Big Bang Theory Big-bang-theory

KARŞIT DÜNYALAR ÇARPIŞINCA...
En büyük zevkleri kuantum fiziğine kafa yormak olan üstün zekalı iki arkadaş, güzel bir kızla karşılaşınca ne yaparlar? The Big Bang Theory, işte o karşılaşma anında gerçekleşen büyük patlama ve sonrasını anlatan bir komedi dizisi…

Okullarda ‘inek’ olarak tabir edilen öğrencileri hatırlarsınız. Kafalarını kitaptan kaldırmazlar, derslerden daha önemli bir hadise yoktur hayatlarında ve ilerleyen yıllarda ya matematikçi olurlar ya da fizikçi. Bazıları şansı yaver giderse bilim dalında Nobel ödülü bile alabilir. Ama gelin görün ki insanlarla daha doğrusu karşı cinsle ilişkilerin denklemini bir türlü çözemezler. CNBC-e ekranlarından yeni sezonda gösterime girecek yeni dizilerden The Big Bang Theory, tam da böyle iki arkadaşın öyküsünü anlatıyor. Leonard ve Sheldon adlarındaki iki arkadaşın oturdukları apartmanda yan dairelerine yeni bir komşu taşınır. Adı Penny(Kaley Cuoco[Hastayım şu kıza ] ) olan bu komşu güzeller güzeli bir sarışındır. Üstelik maceralı bir ilişkiden daha yeni sapasağlam ayakta çıkmıştır. Penny, zekaları gereğinden fazla ilerlemiş, ancak kızlar konusunda oldukça geri kalmış bu yeni iki komşusuna hayat hakkında öğretebileceği bir şeyleri olduğunu düşünmektedir. Yaşanacak olanlar da zaman içinde onun ne kadar haklı olduğunu gösterecektir.

İlk bölümünü dün izledim ve gerçektende harikaydı...Şimdiden en sevdiğim dizilere aday olarak gösteriyorum...Two & A Half Man'in yaratıcılarının yapımcılığını üstlendiği harika bir komedi dizisi...Leonard ve Sheldon'ın kendileri gibi iki inek arkadaşı daha var.Şimdilik benim favorim onlar ...Her Salı saat 20:30'da yayınlanacak olan diziyi kesinlikle sizlere tavsiye ediyorum...Ayrıca dizinin tekrarı perşembe 19:30'da...
https://apps.facebook.com/profilaraci/
GabrieL

GabrieL

Kadın Mesaj Sayısı : 130

MesajKonu: Geri: The Big Bang Theory   The Big Bang Theory EmptyC.tesi Eyl. 27, 2008 1:13 pm

mükemmel ya bitiyorum!! Very Happy oradaki fizikçi muhteşem bişey Very Happy
Porcelain Heart
Admin
Porcelain Heart

Erkek Mesaj Sayısı : 361

MesajKonu: Geri: The Big Bang Theory   The Big Bang Theory EmptyPaz Eyl. 28, 2008 12:57 pm

Ben daha çok kızı izledim (:
https://apps.facebook.com/profilaraci/

The Big Bang Theory
1 sayfadaki 1 sayfası