| Linkin Park | |
|
+11The PoiSoN GoTiCa evanescenceberilp GabrieL Devil Of Dark ::BLACK:: Dave Grohl EA.SHINODA Sophié Sharon Den Adel Porcelain Heart 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Porcelain Heart Admin
Mesaj Sayısı : 361 Yaş : 31 Nerden : WINDOWS/System32 Kayıt tarihi : 08/09/08
| Konu: Linkin Park Çarş. Eyl. 10, 2008 5:15 am | |
| Orijinal sound’ları ve imza attıkları birbirinden başarılı çalışmalarla Linkin Park, Nu-Metal adı verilen yeni müzik türünün ilk temsilcilerinden. Müziklerinde Rock, Rap ve Electronica gibi bir çok farklı sound’u başarıyla bir araya getiren Linkin Park’ın temelleri, 1996 yılında gitarist Brad Delson ve Mike Shinoda tarafından atılır. Kariyerlerine Xero adında bir grup kurarak başlayan ikili, zamanla vokalist Mark Wakefield, DJ Joseph Hahn, davulcu Rob Bourdon ve basçı Phoenix Farrell’ın da katılmasıyla kadrosunu güçlendirir. 4 şarkıdan oluşan bir demo çalışması ve Mark Wakefield’ın gruptan ayrılışın hemen ardından topluluk, isimlerini -ileride ilk albümlerine de ilham verecek olan- Hybrid Theory olarak değiştirir. Başlarda Los Angeles’ta çeşitli klüplerde boy gösteren topluluk, Phoenix Farrell’ın başka bir toplulukla turneye çıkmak üzere grubu terk etmesinin ardından, vokalist Chester Bennington’ı kadrolarına dahil eder. Bennington’un orijinal vokalleriyle güçlenen topluluk, 1999 yılında 6 şarkılık bir EP çalışmasına imza atar ve telif haklarından doğan çeşitli problemler nedeniyle, kendilerine yeni isim olarak Linkin Park’ı seçer. Phoenix’in sürpriz dönüşüyle birlikte Linkin Park, yepyeni bir demo çalışmasının ardından, kariyerlerinin belki de en önemli adımını atarak Warner müzik şirketiyle anlaşır. Ekim 2000’de Hybrid Theory adlı ilk albüm çalışmaları piyasaya sürülen Linkin Park, One Step Closer, Crawling, ve In The End gibi hit çalışmalarıyla adını kısa sürede duyurmayı başarır. Temmuz 2002’de ortaya çıkan Reanimation adlı albüm, hala yankıları süren Hybrid Theory’nin remix versiyonlarını içermektedir. 2003 yılının Mart ayında çıkardıkları Meteora adlı albümleri ve burada yer alan Somewhere I Belong, Numb ve Faint gibi hit’leriyle Linkin Park, dünya çapında hayran kitlesini genişletmeyi başarır. Bugüne kadar Video Müzik Ödülleri de dahil olmak üzere bir çok ödül kazanan Linkin Park,2007 de Minutes To Midnigt adlı albümü çıkarır.
Üyeler:
Chester Charles Bennington (Chazy Chaz) Vokal - Gitar (pek Çalmasada) Joseph Hahn (Mr Hahn) Turntable - Director Phoenix Farrel: Bass Gitar Brad Dalson: Gitar Rob Bourdon: Davul Mike Shinoda (Mad Madness) Klavye - Gitar - Vokal | |
|
| |
Sharon Den Adel Süper Moderatör
| Konu: Geri: Linkin Park Perş. Eyl. 11, 2008 4:42 am | |
| Linkin Park Bendeki yeri değişmeyecek grup.. | |
|
| |
Sophié
| Konu: Geri: Linkin Park Perş. Eyl. 11, 2008 1:18 pm | |
| Brad philip Delson (BBB) de olcak. Kendimi bildim bileli dinlerim dinlemeyede devam edicem. (x | |
|
| |
EA.SHINODA
| Konu: Geri: Linkin Park C.tesi Eyl. 13, 2008 5:35 am | |
| | |
|
| |
Dave Grohl
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 31 Nerden : Kocaeli Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Geri: Linkin Park C.tesi Eyl. 13, 2008 6:36 am | |
| Serkan aib sağolsun onun sayasinde siteye giremiyom ve soğuyom . | |
|
| |
::BLACK::
| Konu: Geri: Linkin Park Ptsi Eyl. 15, 2008 12:05 pm | |
| | |
|
| |
Devil Of Dark
| Konu: Geri: Linkin Park Salı Eyl. 16, 2008 8:44 am | |
| artık sevmiyorum herşey son albümlerine bağlı son zamanlarda çok kötü işler yaptılar | |
|
| |
GabrieL
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 31 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Linkin Park Salı Eyl. 16, 2008 3:42 pm | |
| - Devil Of Dark demiş ki:
- artık sevmiyorum herşey son albümlerine bağlı son zamanlarda çok kötü işler yaptılar
haklısın... eğer böyle devam ederlerse lp falan dinlemem..zaten keşfettiğim yeni gruplar lp'yi arka plana attı... | |
|
| |
evanescenceberilp
| Konu: Geri: Linkin Park Salı Eyl. 16, 2008 10:56 pm | |
| MTM tamamen hayal kırıklığıydı benim açımdan grup tarzından baya bir kaydı ben eski LP i seviyorum | |
|
| |
EA.SHINODA
| Konu: Geri: Linkin Park Perş. Eyl. 18, 2008 8:26 am | |
| mtm o kadar kötü bir albüm değil herşeyi yapabileceklerini kanıtladılar aynı biçimde bir albüm yapsalardı bu seferde hep böyleler diye tepki verecektiniz.. | |
|
| |
GoTiCa Uzaklaştırıldı
Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 32 Nerden : iskenderun\hatay Kayıt tarihi : 23/09/08
| Konu: Geri: Linkin Park Çarş. Eyl. 24, 2008 3:30 pm | |
| Eski Linkin Park Geri Gelmez Artık...Yaşlandılar Argo Kelime Bağıramıyorlar Bile Nerde O One Step Closer'lar Faint'ler DüzenleyenPorcelain Heart | |
|
| |
The PoiSoN
| Konu: Geri: Linkin Park Perş. Eyl. 25, 2008 12:07 pm | |
| en beğendiğim 2 gruptan birisi | |
|
| |
cLick To Launch
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 32 Nerden : Kocaeli Kayıt tarihi : 08/09/08
| Konu: Geri: Linkin Park Perş. Eyl. 25, 2008 12:08 pm | |
| Bi' sitede görmiyim şu grubu.. | |
|
| |
Sharon Den Adel Süper Moderatör
| Konu: Geri: Linkin Park Perş. Eyl. 25, 2008 12:16 pm | |
| Hasan o argolu cümleyi düzenlediğin için teşekkür ediyorum..Ben de bunu bekliyordum.! @cLick To Launch: Girdiğimiz sitelerin bir çoğu Lpt'den şahıslara ait olduğu için görememe gibi bir lüksümüz olmuyor Barış xD | |
|
| |
SaLwO
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 29 Nerden : GAZİANTEP Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Linkin Park Çarş. Ekim 01, 2008 7:46 am | |
| her zaman sevdiğim bir grub | |
|
| |
Nightwish
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/10/08
| Konu: Geri: Linkin Park C.tesi Ekim 04, 2008 5:54 am | |
| favori grubum bütün şarkıları var bende ve bütün şarkılarını ezbere biliyorum
En son Nightwish tarafından C.tesi Ekim 04, 2008 11:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
lp_maniac
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 30 Nerden : evdenn:D balıkesir balıkesir:D:D Kayıt tarihi : 04/10/08
| Konu: Geri: Linkin Park C.tesi Ekim 04, 2008 9:17 am | |
| hastayım bu gruba hersyim lp oldu ya bütün live şarkıları ayrıca bütün albümleri full | |
|
| |
| Linkin Park | |
|